Internet via fiber - GlobalConnect
PrivatFöretagFastighetsägare

Supersnabbt internet via fiber


Genom att installera fiberanslutning säkerställer du konstant tillgänglig kapacitet, vilket möjliggör att hela familjen kan ta del av en sömlös internetupplevelse. Med fiber kan du surfa, titta på tv, streama filmer, spela online och arbeta effektivt på distans utan avbrott. Fiberanslutning öppnar upp en värld av obegränsade möjligheter som inte bara förbättrar din internetupplevelse utan också ger flera alternativ för anslutning och teknik i ditt hem. Upplev snabbt internet via fiber!Tre anledningar att skaffa internet via fiber

Stabil uppkoppling
Med fiber får du ett stabilt bredband med obegränsad surf. Din bostad har dessutom en egen fibertråd vilket gör att du inte behöver störas av andra som surfar samtidigt. Via fiber har du alltid tillgång till den bandbredd du beställt.

Öppet fibernät
Vi på GlobalConnect erbjuder ett öppet fibernät – det innebär att du själv väljer den leverantör och tjänst som passar dig och dina behov. Ett öppet fibernät har flera fördelar till exempel konkurrenskraftiga priser och stort urval av tjänster.

Framtidssäkring
Idag används bredband till en bråkdel av vad det kan och kommer att användas till. Det stora behovet av fiber väntar runt hörnet. Med fiber får du obegränsad hastighet, bättre kvalitet och större driftsäkerhet. Fiber, med sin livslängd på upp till 100 år, är den framtidssäkrade lösningen. Fiber för många är en självklarhet och en investering som kan höja värdet på din fastighet.


Lär dig mer om fiber

Under tips och insipration har vi samlat artiklar om allt från vad fibersvetsning innebär i praktiken till hur du beställer bredbandstjänster. Nedan hittar du ett urval av våra artiklar som förklarar hur fiber fungerar och varför det är den mest framtidssäkra tekniken.