Fiber för företag - GlobalConnect
PrivatFöretagFastighetsägare

Fiber för företag – en digital motorväg till bättre resultat

Fiber för företag kanske inte gör att bokföringen slår kullerbyttor av lycka från dag ett. Men vänta bara. Det som fibern bidrar med är en krångelfri arbetsdag. Du slipper tänka på om du har tillgång till internet eller inte.

Dessutom kan du börja fundera på andra smarta tjänster som gör ditt företagande såväl smartare som säkrare. Och det bästa av allt, företagsfiber är lätt att skaffa och koppla in. Både för små och stora företag. Kontakta oss redan idag för att höra mer om vad vi erbjuder för fiber till företag.


Välj fiberanslutning för företag

Internetanslutning med hög kapacitet

Med bredband via egen fiber får ditt företag tillgång till en egen dedikerad fiber, vilket innebär att du slipper dela med dig av kapacitet du betalar för till någon annan. Detta är den säkraste lösningen för företag där internet är affärskritiskt.

Klicka på knappen nedan om du vill beställa eller läsa mer om dedikerad fiber. Du länkas då vidare till vår företagsverksamhet GlobalConnect.

Fiberanslutning med valfritt bredbandsabonnemang

Med bredband via öppet nät får ditt företag tillgång till marknadens bredaste utbud av innehållsleverantörer. Du väljer själv vilken leverantör och vilka tjänster fibern ska leverera. I vårt nät får alla leverantörer av olika tjänster plats, men vi själva erbjuder inte egna bredbandstjänster.

Leverantörer av företagsfiber i vårt öppna nät