Beställ bredbandstjänst via fiber - GlobalConnect
PrivatFöretagFastighetsägare
Kvinna som beställer bredbandstjänster

Beställ bredbands-tjänst


I vårt öppna nät får du valfrihet.

Vårt fibernät är öppet och neutralt, vilket innebär att alla leverantörer av digitala tjänster är välkomna. För dig innebär detta konkurrenskraftiga priser och ett stort urval av bredbandstjänster. Det betyder att du kan beställa den bredbandstjänst som passar dig bäst. Något annat som är unikt med vårt nät är att vi själva inte erbjuder några egna bredbandstjänster. Vi fokuserar endast på att driva fibernätet och erbjuda tjänsteplattformen. I GlobalConnect fibernät hittar du fler än 45 leverantörer som alla konkurrerar på samma villkor.

Välkommen in i den öppna fibervärlden!


Hitta en bredbandstjänst för dina behov!

Spana in vår video om tjänsteaktivering där vi beskriver hur du hittar tjänster som passar dig, hur du beställer tjänster och hur du navigerar dig i vår tjänsteportal. Klicka dig till det du vill veta mer om.

Kom igång med din fiberanslutning

Om du vill ha ytterligare anvsingar kan du ta del av vår guide som steg för steg beskriver hur du beställer och aktiverar en bredbandstjänst.Upptäck valfriheten- Beställ bredbandstjänst ur Sveriges bredaste utbud av tjänsteleverantörer

Vi är övertygade om att fri konkurrens skapar allra bäst erbjudanden för dig som kund. GlobalConnect erbjuder därför ett öppet nät, där du fritt kan välja bredbandstjänster från den leverantör du föredrar. Du väljer vad som passar just dig bäst. Här är ett urval av våra tjänsteleverantörer, men för att se hela utbudet behöver du skriva in din adress i sökfältet här.

Tjänsteleverantörer i vårt öppna fibernät

Boka en hemtekniker – kom igång snabbare än du anar!

Låt en hemtekniker aktivera dina fibertjänster så kan du lägga din tid på något roligare. Vi ser till att tekniken och tjänsterna funkar som de ska. Snabbt och enkelt. Boka en tid med någon av våra tekniker precis när det passar dig. Hemtekniker från GlobalConnect är ett samarbete med TechBuddy. Alla hemtekniker är certifierade, försäkrade och säkerhetskontrollerade, och hjälper dig att aktivera dina internet-, tv-, och telefonitjänster snabbt och enkelt.