1000 mbit/s - GlobalConnect
PrivatFöretagFastighetsägare

Marknadens snabbaste surf – 1000 Mbit/s


Sänk priset på din fiberinstallation

Nu finns möjligheten för dig att få en billigare fiberinstallation och supersnabb surf på 1000/1000 Mbit/s!

För många är det viktigt att hela familjen och alla prylar i hemmet kan vara uppkopplade samtidigt utan att kvaliteten och hastigheten i internetuppkopplingen påverkas. Om du har ett behov av ett riktigt snabbt bredband över tid kan detta vara ett bra alternativ för dig som funderar på att ansluta ditt hus till fiber. Månadskostnaden blir dessutom ungefär samma som för ett mobilabonnemang med obegränsad surf.

Vill du fortfarande ha möjligheten att köpa andra bredbandshastigheter än 1000/1000 Mbit/s till ordinarie installationskostnad finns självklart det alternativet kvar.

Välj ditt fibererbjudande idag

Missa inte vår fiberkampanj där vi under en begränsad period erbjuder ett betydligt lägre pris för installationen av fibern. För att ta del av erbjudandet behöver du nyttja rot- och rutavdrag samt förbeställa en bredbands och/eller tv-tjänst. För att se vilka erbjudanden som just du kan ta del av, surfa in på beställningsportalen och skriv in adressen på den fastighet du önskar ansluta.

OBS! Om du väljer detta erbjudande, så innebär det att din fastighet är låst till aktivering av bredbandstjänster om minst 1000/1000 Mbit/s. Det betyder att din fastighet inte kan aktivera en bredbandstjänst med lägre hastighet än 1000/1000 Mbit/s. Detta gäller även efter att bindningstiden för den beställda bredbandstjänsten har löpt ut. Denna begränsning går endast att ta bort mot en ersättning till GlobalConnect. Villkor och priser för att ta bort begränsningen finns längre ned på denna sida. Övriga villkor framgår i beställningsportalen och i beställningsblanketten.

Beställ såhär:

  1. Beställ fiber här eller fyll i beställningsblanketterna du fått hem och posta dem till GlobalConnects svarspost.
  2. Om du beställer via hemsidan kommer du att kunna välja mellan dessa två erbjudanden direkt i beställningsportalen.
  3. Vi registrerar din beställning och skickar en bekräftelse på både fiberbeställning och vald tjänst.

Upplåsningskostnad

År efter installation0-5 år6-10 år+10år
Upplåsningskostnad15 000 kr10 000 kr5 000 kr

Denna kostnad gäller tillsvidare från och med 2021-05-01. Vid eventuell upplåsning debiteras kund det pris som gällde vid beställningsdatum.


Kontaktformulär